Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Webinar donderdag 21 januari 2021 - Globale beperking van aansprakelijkheid gezien door de bril van de Nederlandse rechter

Datum: 
donderdag, 21 januari, 2021 - 12:30
Locatie: 
Online via webinar

Op donderdag 21 januari 2021 organiseert de Belgische Vereniging voor Zeerecht een webinar over: "Globale beperking van aansprakelijkheid gezien door de bril van de Nederlandse rechter: rechtsmacht en CLC of Bunkerverdrag? 

Sprekers: Mr. Jolien Kruit en Mr. Nol van Hal

Mr. Jolien Kruit is Advocaat-Partner bij Van Traa Advocaten, lid van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV), secretaris van de Averij-grossecommissie van de NVV en lid van WISTA (Women’s International Shipping & Trading Association). Mr. Jolien Kruit promoveerde in 2017 aan de Erasmus School of Law te Rotterdam met het proefschrift 'General Average, Legal Basis and Applicable Law' en doceert aldaar in de Master Maritime & Transport Law.

Mr. Nol van Hal is Advocaat bij Van Traa Advocaten, lid van Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV) en de Jonge Havenvereniging. Hij is daarnaast een Associate Member van The Association of Average Adjusters en publiceert regelmatig in vervoers- en verzekeringsrechtelijke tijdschriften.

De webinar zal worden gehouden op donderdag 21 januari 2021 om 12u30. 

Locatie: webinar

Punten: voor de advocaten wordt bij de Orde een aanvraag tot juridische punten ingediend.

Inschrijving is mogelijk tot dinsdag 19 januari 2021.